dimarts, 29 de maig del 2012

El nostre cos


el                    nostre                     cor
 

Fa uns dies que els Karatekes ja van descobrir moltes curiositats sobre els nostres músculs, i ja havien descobert que un dels més importants era el nostre COR , i qué millor, si era tan important, que dedicar-li un parell de dies més per conèixer el seu funcionament.

El primer que varen fer els Karatekes va ser un petit dibuix de la forma que ells creien que tenia el nostre cor, i aquí teniu un exemple del que va ser la tònica general de la classe...
Però una vegada vists els resultats... vàrem decidir que aquests eren "corazones de enamorados" i no el que tenim al nostre cos. Perquè el que tenim al nostre cos s'assembla més a això...

I què millor que poder veure i tocar en directe un cor??? 
I què fa aquest múscul tan important? Doncs és l'encarregat de repartir la sang per totes les parts del nostre cos, i ho fa a través d'unes "tuberies" anomenades venes i artèries. Les venes duen la sang des dels òrgans fins al cor, i les artèries reparteixen la sang des del cor per tot el cos.

És tan important, que si el cor deixàs de bategar... ens moriríem! O si la sang deixés d'arribar a algun òrgan... podria deixar de funcionar!!!

Per això tenim aquest sistema circulatori tan important i tan complex, perquè sabíeu que si poséssim en fila tots els capilars del nostre cos faria la volta a la terra un parell de vegades!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada