Recursos Online

ArtPad Aquesta és una pàgina que ens permet expressar-nos mitjançant el dibuix però amb un format digital.


Una mà de contes Aquí hi podreu trobar un gran recull de contes en català, estan narrats i il·lustrats, cada un d'ells amb una tècnica plàstica diferent. Molt interessant.


 
Mandales per imprimir Dibuixos per pintar i relaxar-se.
 
 
Zona clic Des d'aquest enllaç podreu trobar activitats lúdiques per als vostres fills, per poder repassar els conceptes treballats a l'aula. Només heu de triar l'àrea, l'idioma, el nivell, premeu el botó "cercar" i a punt per començar.


 
Aula Virtual L'escola Vedruna-Àngels, situada al barri del Raval, té un apartat que s'anomena Aula Virtual on podem trobar una gran quantitat de jocs classificats per etapes educatives i per àrees.

 

Lletra lligada Aquest trimestre hem començat de ple amb el treball per a l'assoliment de l'escriptura en lletra lligada, o minúscula o "lletra de grans" com diuen els moliners. Per a poder treballar la cal·ligrafia aquí teniu alguns recursos on-line.
 
 
 

 
 
 
 
 Matemàtiques Aquí teniu una pàgina amb diferents jocs per treballar diferents continguts i conceptes matemàtics, una forma divertida de treballar les seriacions, les sumes, els blocs lògics... esper que passeu una bona estona i esteu ben entretinguts!