Informació per a les famílies

GRADUACIÓ

Aquest any ja és el darrer d'Educació Infantil, els peques ja no són tan peques, així que hem de celebrar aquest final d'etapa amb una gran festa! Serà dia 14 de Juny, al Centre Cultural de Puig d'en Valls a les 12'00h.
Quedau tots convidats!!!
Nosaltres mentre, fins que arribi el dia assenyalat, anirem enllestint tots els preparatius, però shhhh! Són sorpresa!!!


CONCERTS - FESTES DE PUIG D'EN VALLS

El proper Dimecres, 15 de Maig, els moliners i molineres actuaran al Centre Cultural, a partir de les 12'15h., amb motiu de les festes del poble.
No és necessari cap vestuari especial.
Com fa uns anys, l'estrada al Centre Cultural és limitada, 2 persones per família. El dilluns, dia 13 de Maig, repartirem les entrades per a cada nen.


EXCURSIÓ

El proper dilluns 11 de Febrer la classe dels Moliners i Molineres ens anem d’excursió!!!
Anirem al Pla de Corona a veure els ametllers en flor (si encara en queden!)
Sortirem de l’escola amb autobús fins a Santa Agnès, i una vegada allà ens passejarem amb TREN entre els ametllers!!!
Farem de pintors, dibuixant els ametllers en flor enmig del camp!
El preu de l’excursió és de 7’50€. Pels socis de l’APIMA, aquesta sortida és gratuïta.

CARNAVALCARNAVAL

Carnaval ja s'acosta!!!
Abans de que penseu com fer una disfressa de molí, tranquilitat!!! Serà molt més fàcil, anirem de moliners i molineres. Aviat tendrem pensats els detalls de la disfressa, però esper que no sigui massa complicada per a ningú i amb materials fàcils d'aconseguir.

DIA DE LA PAU

El proper dimecres, dia 30 de Gener, a partir de les 12'00h, tota l'escola de Puig d'en Valls sortirà a la plaça del poble, al costat de l'esglèsia a celebrar el Dia de la Pau. Estau tots convidats a acompanyar-nos!!!

Important!!! Els nens i nenes de la classe hauran d'anar vestits amb un jersei de color BLANC.
Moltes gràcies!

DIA DE LA PAU

El proper dimecres, dia 30 de Gener, a l'escola celebrarem el Dia de la Pau, per això hem de preparar moltes coses. Una de les coses que hem de preparar és un molinet de vent, així que necessitarem diferents materials, però un en concret l'haureu de portar de casa. Així que per la setmana que ve necessitam que cada moliner i molinera porti al cole un tap de suro (tapón de corcho), d'una botella de vi o de cava. Moltes gràcies!

TRENCADA DE FRUITS SECS

El proper divendres 26 d'Octubre, els nens d'Ed Infantil celebrarem la festa de la tardor amb la tradicional trencada de fruits secs, per aquest motiu agraïríem la vostra col·laboració. Necessitem que cada nen porti durant aquests dies previs a la festa un grapat de fruits secs: avellanes, castanyes, nous, cacahuets... Moltes gràcies!

CUOTA MATERIAL

El passat dimarts, dia 9 d'Octubre, les famílies de 5 anys A podien passar per l'oficina de l'APIMA per l'ingrés corresponent a la cuota anual de material (50 €). Recordam a les famílies que no hi pogueren anar que poden passar qualsevol dimarts o dijous, de 12'00h a 14'00h, a l'APIMA a pagar la cuota. Moltes gràcies!

REUNIÓ DE PARES

El pròxim dimarts dia 25 de Setembre a les 8'00h estau tots convidats a la nostra classe per fer una petita reunió inicial. Explicarem algunes novetats d'aquests curs, projectes que posarem en marxa i recordarem algunes normes del funcionament del centre.

Us esper a tots!!!
Gràcies!

BENVINGUTS!!!

Benvigudes famílies!!!

Un any més ja tornem a ser aquí! Esper que seguiu visitant tant o més que l'any passat el nostre blog, i aprofitar-ho per anar informant-vos de les novetats del centre, les darreres notícies de la nostra classe, convocatòries de reunions, etc...
Estic encantada de viure un any més aquesta experiència amb tots vosaltres, i més aquest any, el DARRER any!!! Bé, canviem de tema que ja tendré molt de temps durant el curs per posar-me "sensiblera"... Només volia donar-vos la benviguda i iniciar aquest nou curs i convidar-vos a seguir el nostre bloc!
Una besada per a tots!!!
Rosa.