dijous, 3 de maig del 2012

Classe magistral de Karate


karate

Aquest matí hem rebut una visita molt especial!!! Hem tingut uns convidats, uns experts karatekes que ens han fet una gran conferència sobre aquest esport: na Mònica i en Manel, els papis d'en Marc, que han volgut compartir amb tots nosaltres, Karatekes i Ciclistes, les coses més importants del Karate.

Ens han portat el material que s'empra a les competicions, proteccions, els kimonos, els cinturons de diferents colors... Ens han ensenyat coses molt importants com que als combats de Karate els contrincants no es poden tocar, que no es fan mal, que necessiten estar molt concentrats... I també hem après paraules noves com: dojo (gimnàs), kumite (combat), i kata. Tot això acompanyats per en Karakan, un personatge de la Federació Espanyola de Karate que apropa d'una manera divertida aquest esport als nens i nenes.


Per a més informació:

Només donar-vos les gràcies, Mònica i Manel, per la vostra paciència i les ganes de voler compartir amb nosaltres aquest matí tan divertit, estau convidadíssims per tornar!!! Gràcies!!!


1 comentari:

  1. Gràcies a tots els nens i a les dues mestres, tots junts vàrem passar una molt bona estona. Nosaltres també ens divertirem molt.

    ResponElimina