dimecres, 20 de febrer del 2013

Nou Projecte de Treball

Aquest segon trimestre, i després de la festa de Carnaval, hem donat per finalitzat el nostre projecte inicial "Feim Poble", encara que l'anirem revisant durant el curs ja que és el monogràfic de tot el centre.
 
Però ara havia arribat el moment d'escollir un nou projecte, un projecte sorgit dels propis interessos dels infants, així que res millor que posar-ho en comú i fer una gran pluja d'idees. D'aquesta pluja d'idees varen sortir els següents temes per estudiar-los a classe:
 
 
1. PLANETES
2. DINOSAURES
3. COCODRILS
4. ELS INVENTS
5. GATS
6. CANS
7. SELVA TROPICAL
8. TIGRES
9. LEOPARDOS
10. CONILLS
11. PER QUÈ NO CAUEN LES CASES?
 
Feta la primera tria, vàrem fer una segona votació amb només els temes que ja s'havien repetit. Ara, els nens i nenes tenien només 6 temes per escollir, i com ho faríem? Cada un d'ells tenia una peça de fusta, d'un joc de construccions de l'aula, i només havien de col·locar-la al cartell amb el nom del tema que més ganes li feia estudiar.
 
 




I com ja sabeu molts de vosaltres, el projecte guanyador fou... ELS GATS!!! I aquests són alguns dels interrogants que intentarem contestar durant el temps que duri el nostre nou projecte.
 
 
 
 
Així que ja ho sabeu, a buscar informació!!!
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada