dijous, 1 de novembre del 2012

Apadrinament Lector

Hola famílies! A continuació us presentem una nova activitat en la que els moliners i molineres participaran aquest any. Es tracta d'un programa d'animació a la lectura: L'Apadrinament Lector.
 
Aquest programa pretén que els alumnes de la nostra escola siguin uns gran lectors, s'aficionin a la lectura i a més, ho facin amb l'ajuda de companys seus, però no de la seva classe, no... d'altres cursos!
 
El que primer hem fet es formar les parelles de Padrins i Fillols entre els nens de la nostra classe i els de 4t de Primària. Els més grans fan de padrins, amb l'objectiu d'ajudar als més petits en el procés d'aprenentatge de la lectoescriptura, i els més petits tenen el paper de fillols, que consisteix en participar activament en les propostes de treball a més d'escoltar i fer cas als seus padrins.
 
Així que vàrem fer un gran acte de presentació, on les dues parts varen haver de frimar un "contracte" amb el que es compromenten a cumplir les seves funcions.
 
A partir d'ara, cada divendres després del pati, aquestes parelles de Padrins i Fillols, es trobaran durant 30 minuts per gaudir de la seva companyia i de la lectura.
 
 


1 comentari:

  1. M'encanta! Marc m'ho va contar molt emocionat (tot i que encara no he aconseguit que em digui el nom del seu padrí...).

    ResponElimina