dimecres, 18 d’abril del 2012

Llibre Viatger

Hola a tots i totes!!!

Com han anat aquestes vacances??? Esper que molt bé! Però com totes les vacances passen molt ràpid i sense adonar-nos ja tornam a ser aquí per començar la recta final del curs, i és que si miram el calendari... no queden més que dos mesos!!! I pareixia ahir que els nostres Karatekes començaven aquest nou curs!

Però bé, deixem a un costat els records d'aquells dies de setembre i anem per feina! Ja fa un parell de setmanes que no havia penjat cap notícia de la nostra vida a dins l'aula i és que els finals de cada trimestre són una locura! Però ara ja ens podem centrar i recapitular tot el que ha anat passant aquests dies.

Abans de marxar de vacances vàrem poder veure algunes pàgines més del nostre Llibre Viatger. Les primeres que vàrem veure varen ser les d'en Dani! Que va aprofitar aquest llibre per explicar-nos com és el viatge que fa cada vegada que va al poble dels seus pares Iznàjar (Còrdova). Com surt d'Eivissa amb vaixell, va amb cotxe i arriba fins a aquest poblet enmig de les muntanyes que tan li agrada.



També vàrem tenir temps de veure el llibre viatger de n'Àlex. N'Àlex ens va presentar a la seva família i a les seves mascotes entre dibuixos d'en Tom & Jerry, que li encanten!!! Vàrem conèixer als seus germans Marc i Xavier, i als seus papis. I sabeu què? També ens va presentar na Fúria! Un cavall!!! Quina passada, ens va encantar!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada