dissabte, 11 de maig del 2013

Visita al Molí de Puig d'en Valls

Aquesta setmana passada els moliners i molineres vàrem visitar el Molí de Puig d'en Valls. El motiu d'aquesta petita sortida és el concurs de dibuix que es fa a l'escola cada any quan arriben les festes del nostre poble.

Aquest any, com que treballem el projecte de "Feim Poble", la temàtica dels dibuixos són els paisatges de Puig d'en Valls. I què millor per als moliners que dibuixar el seu molí? I què millor que anar a visitar-lo per poder dibuixar el molí de ben a prop? Així que cap allà anàrem!



Va ser un passeig molt pulit pels carrers del nostre poble, inclús vàrem passar pel "Carrer Molí"!!! Una costa ben llarga que puja fins al punt més alt de Puig d'en Valls, a on es troba el nostre estimat molí i des d'on es pot veure tota la ciutat d'Eivissa amb el seu port ple de vaixells.







Ah! I no se me pot oblidar donar les gràcies a les mamis i papis que ens varen acompanyar o que es varen apropar fins al molí per passar una estona amb nosaltres, motíííssimes gràcies!!!

Una vegada a l'escola vàrem acabar els nostres dibuixos que ja estan penjats al nostre passadís, així que podeu passar a veure la nostra acolorida exposició!!!


1 comentari:

  1. Si que els hi va agradar molt.
    En Marc va tornar molt eufòric explicant l'excursió que havien fet els moliners i molineres des de l'escola fins al molí de Puig d'en Valls. "El molí és una passada" ens deia.

    ResponElimina