dijous, 9 de maig del 2013

Sant Jordi


El passat 23 d'Abril vàrem celebrar el dia de Sant Jordi a la nostra escola. En aquesta ocasió, aquest Dia del Llibre estava dedicat a la vida i obra de Marià Villangómez, amb motiu del centenari del seu naixement.


Com és tradició, el dia de Sant Jordi es regalen llibres i roses, així que els molineres i molineres varen crear les seves pròpies roses, una mica de material reciclat, pintura i un poc de màgia convertida en purpurina... i ja teníem unes roses fantàstiques!!!




Una vegada que ja teníem les roses ben enllestides no podíem deixar de fer el nostre punt de llibre de cada Sant Jordi. Però aquest any, a més de fer el que portaríem a casa, també hem vàrem fer un altre, un altre punt de llibre moooolt especial perquè seria per als nostres padrins de 4t!!!

Ja que els nostres padrins ens ajuden a aprendre a llegir i a escriure, què millor que incentivar la seva lectura amb uns punts de llibre ben divertits!!!







I a la fi havia arribat el dia de Sant Jordi, el dia per comprar llibres, per compartir-ho amb les famílies, per obrir l'escola a la cultura, a la fantasia, al coneixement... en resum, a la lectura!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada