dissabte, 22 de juny del 2013

Acampada Cala Jondal

Els dies 6 i 7 de Juny els Moliners varen preparar el seu "equipatge" per passar dos dies fantàstics, en mig del bosc i convertits en Indis!!!

El dijous al matí tots ens vàrem trobar a l'escola, com cada matí, però aquesta vegada era diferent. Les nostres motxilles eren una miqueta més grosses, i pesaven un poc més! Anaven plenes de sacs de dormir, llanternes, tovalloles, banyadors, plats i coberts... i tot el necessari per passar dos dies amb els amics!



Una vegada ho teníem tot preparat, cap a l'autobús vàrem anar. Així com vàrem poder, perquè les maletes pesaven moooooolt!

L'autobús ens va dur fins a Cala Jondal, el nostre campament, ple de tendes de campanya ben xules! O "cabañitas" com ell moliners deien.

El primer que vàrem fer en arribar al campament va ser una petita visita pels voltants, visitant els banys i les dutxes, les porxades, i el menjador. Després tocava repartir les tendes allà on dormiríem i esmorzar per agafar forces!!!

I si que necessitàvem les forces perquè ens esperava un matí ple de tallers per elaborar tot el que era necessari per convertir-nos en uns vertaders indis!!! Vestits, collars, cintes amb plomes, atrapasomnis... 






Ja teníem els tallers ben enllestits, havíem fet una feinada, així que ens mereixíem un bon descans, i un bon dinar!!!




A la tarda ens esperava una gimcana plena de proves i aventures, però no era una gimcana per Moliners i Molineres, era una gimcana per indis i índies!!!





Els indis de Puig d'en Valls tenia una missió molt especial, havien d'ajudar als indis de Cala Jondal a recuperar els seus tòtems sagrats que havien desaparegut!!! Els indis necessiten els seus tòtems, ja que amb ells tenen la protecció dels animals que per ells són sagrats.

Així que, seguint les pistes, i superant les proves, els indis de Puig d'en Valls varen recuperar els tòtems, i es varen convertir en el amics dels indis de Cala Jondal, per sempre!!!




Havíem passat un dia ple d'aventures, d'emocions i ara tocava una dutxa reparadora, un bon sopar i un bon descans a les nostres tendes! Que encara ens quedava un dia a la platja tots junts!!!



Havia arribat el segon dia, un dia de platja, encara que el temps no ens afavoria molt, costava veure el sol, nosaltres seguíem amb el somriure a la boca, amb més ganes d'acampada, i amb més ganes de compartir jocs i moments amb els amics.

Però per fer tot això, primer necessitàvem un bon esmorzar!!!



I després de recuperar forces, i recollir les tendes... A LA PLATJA S'HA DIT!!!



GRÀCIES A TOTS ELS QUE FÉREU POSSIBLES
AQUESTS DOS DIES TAN FANTÀSTICS!!!!

Dos dies que acabaren amb totes les nostres energies...







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada