diumenge, 10 de març del 2013

El Club dels Escriptors

La setmana passada vàrem poder escoltar el conte que en Gianluca ens havia escrit per nosaltres. Va ser un conte molt especial, perquè a més de tenir les orelles ben obertes, i els ulls ben oberts per estar atents i escoltar en Gianluca, després també vàrem necessitar l'olfacte!!!
 
El conte estava protagonistzat per en BATMAN!!! Una història centrada en el medi ambient, ja que en aquesta ocasió, la missió d'en Batman i del seu amic Robin era aconseguir que el Joker no tallàs tots els arbres del món!!! Perquè... què far´´iem sense arbres? sense fruites? sense oxígen per respirar?

Però com que aquest conte tenia un final feliç, podem respirar tots tranquils perquè gràcies a en Batmen i en Robin, el Joker no es va sortir amb la seva, i continuam tenint arbres precioso per tota la Terra.

I una vegada acabat el conte, en Gianluca ens tenia una sorpresa preparada. Perquè el seu dibuix, a més de ser molt xuli, feia olor!!! Si! Els arbres que havia dibuixat feien una oloreta molt bona que tots vàrem poder ensumar.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada