diumenge, 15 de gener del 2012

Concert de Nadal

concert

de

nadal
 

El gran dia que tots esperàvem havia arribat!!! Tots estàvem ben nerviosos, perquè dúiem un mes assajant nadales i poesies, i desitjàvem que sortís un concert ben pulit!!! Sabíem que tendríem un públic ben especial, i que els Karatekes serien el centre d'atenció de familiar, càmares de vídeo, de fotografies...


Una vegada al centre cultural les actuacions varen començar, primer els nens de 3 anys, una classe, després l'altre grup... els nervis es començaven a notar fins que... ENS TOCAVA A NOSALTRES!!! La primera cançó que farien els Karatekes seria "Ja ve Nadal", després catarien en anglès, i per acabar dirien una poesia acompanyats dels nens i nenes de la classe dels Ciclistes.




Després de toootes les actuacions d'Educació Infantil els nens i nenes de 6è ens tenien una sorpresa preparada, varen fer una gran acutació utilitzant el teatre negre!!! Amb l'ajuda de les llums i de la pintura adequades, i amb una gran imaginació vàrem poder veure una actuació final màgica!!! Amb una gran banda sonora, QUEEN.

I com que tots i totes sabem que els preparatius d'aquests concerts duen moooolts mals de cap, i que cada any són millors, que menys que agrair-li de tot cor a na Carmen, la nostra mestra de música!

Moltes gràcies CARMEN!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada