dijous, 15 de setembre del 2011

Ja tenim nom!!!

Hem començat un curs nou, i el nom de la Classe del Gira-sols ja forma part del passat, així que ja no podíem esperar més i avui mateix hem triat un nom per al nostre grup.

Aquest any tota l'escola treballarà un tema central titulat "Bon dia i Salut!", amb continguts tan importants com són els bons hàbits d'alimentació, d'higiene personal, d'activitat física... etc. Així que després de parlar amb els infants de tot allò que consideraven important per tenir un cos sà i fort (menjar fruita, verdures...) hem arribat a la conclusió de la importància de la pràctica d'un esport. I és per això que aquest any, el nom de les nostres classes estaran relacionades amb un esport, serem una escola molt esportista!

Aquest matí hem fet una llista d'esports que els infants coneixen, practiquen o els hi agrada. Una vegada fet el llistat cada un dels nens ha donat un vot al que més li ha agradat, quedant els següents resultats:

NATACIÓ: 3 vots
GIMNÀSIA: 0 vots
CICLISME: 4 vots
FUTBOL: 7 vots
KARATE: 11 vots

I amb aquests resultats, queda ben clar que ha guanyat amb una àmplia majoria el Karate, i en conseqüència us present la...



4 comentaris:

  1. Em sembla un nom molt polit! Anim per aquests petits karateques!

    ResponElimina
  2. Molts d'ànims karateques per al nou curs.

    ResponElimina
  3. Quan L'Angel em va a dir que es deien els karatekes, no li vaig creure.

    ResponElimina
  4. Rosa... has fet dels nostres fills una clase de petits lluitadors!! Enhorabona. Ara només et toca cridar al pati: KARATEEEEEEEEKEEEEEESSS!!!!

    ResponElimina