dijous, 13 d’octubre del 2011

Presentació dels Llibres de Tutoria

Des de l'any passat, a la nostra escola, un grup de mestres han estat treballant en l'elaboració d'una sèrie de llibres, unes guies per a mestres i famílies que han tractat diferents temes: Convivència a l'escola, Tutoria, Jocs de Pati, i Famílies.

L'any passat es varen presentar els dos primers llibres, i aquest curs li ha tocat el torn als dos que quedaven per completar la col·lecció. En aquesta ocasió, la presentació d'aquests llibres es va convertir en un gran esdeveniment, amb la presència de les autoritats del municipi i de la Conselleria d'Educació, i una de les mestres més importants dins aquest projecte, n'Elena García (anterior PT del centre), que va venir des de València per formar part d'aquest dia tan especial.

A més de totes les persones implicades en el projecte, també vàrem contar amb la presència d'alguns dels components de RESSONADORS, que ens varen oferir un petit concert, també hi col·laborar el nostre company Toní Marí i alguns alumnes del centre.

Per la seva part, els Karatekes, varen estar molt atents durant l'acte i hi varen participar molt durant el concert, sobretot en el moment de cantar "Anàrem a Sant Miquel", que tant havíem practicat a la classe.





1 comentari:

  1. Enhorabona per aquest dia tan fantàstic! És una molt bona forma de fer arribar les nostres tradicions als infants. En el nostre cotxe ara hem substituït el "Cantajuegos" per l'"Anàrem a Sant Miquel"!!
    Enhorabona també a tots els mestres per la publicació d'aquests llibres.
    Ànim, seguiu amb aquesta il·lusió.

    ResponElimina